Az edző távozik az Üllői útról

Hivatalosan is eldőlt, hogy ifjabb Bene Ferenc távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától. A fiatal edző Zoran Kuntics segítője volt az NB II Keleti csoportjában másodikként záró zöld-fehéreknél.

Kapcsolódó linkek


ftc.lap.hu
sport.lap.hu

Az FTC hivatalos honlapja arról számol be, hogy az eddigi pályaedző, Ifjabb Bene Ferenc távozik az Üllői útról. A szakember a jövőben a másodosztályba most feljutott Kozármisleny vezetőedzője lesz.

Ifjabb Bene elmondta, nem tervezte a váltást, és szívesen dolgozott volna a továbbiakban is Zoran Kunticcsal, ugyanakkor a Ferencváros vezetőitől továbbra sem kapott jelzést a jövőjét illetően, holott szerződése – Kunticséval együtt – június 30-án lejár.

„Nagyon jó szívvel emlékezek vissza az Üllői úti munkára. Sajnálom, hogy végül nem sikerült kiharcolni a remélt feljutást, mert akkor minden szempontból szép emlékeim lennének a ferencvárosi munkavállalásomról” – mondta a távozó szakvezető, az újpesti legenda, Bene Ferenc fia, aki korábban az Újpest utánpótlásánál, illetve az NB II-es Pápánál dolgozott – utóbbi helyen is Kuntics segítőjeként.

Alighanem az eddigi vezetőedző sem marad az Üllői úton, ugyanakkor a klub grémiuma várhatóan csak a jövő héten dönt a kérdésben. A hírek szerint több jelölt is van a Ferencváros vezetőedzői posztjára.

Címkék: foci