Alonso és Hamilton egyezsége

A McLaren-Mercedes Forma-1-es csapatának két pilótája, a spanyol Fernando Alonso és a brit Lewis Hamilton egyezséget kötött: a jövőben a másikról csak annak jelenlétében hajlandóak beszélni.

Kapcsolódó linkek


forma1.lap.hu
sport.lap.hu


A spanyol Fernando Alonso és a brit Lewis Hamilton között nagy a feszültség, rossz a viszony. Vagy legalábbis az utóbbi hetekben előszeretettel írt erről a sajtó. Nos, a két mclarenes pilóta, hogy elkerüljék a hasonló cikkeket, megegyezett, hogy csak akkor beszélnek egymásról, ha mindketten jelen vannak.

„Nagyon jóban vagyunk, de Alonso hazai sajtója megpróbálja kiforgatni a dolgokat, és azt hiszem, ugyanez a helyzet velem és a brit médiával. Mi támogatjuk és tiszteljük egymást, persze versengünk is, mert mindketten nyerni akarunk” – magyarázta Hamilton a helyzetet. Sőt, arról is beszélt, hogy megtalálták a megoldást arra, hogy miképp kerüljék el az őket összeugrasztani szándékozó cikkeket.

„Úgy határoztunk, csak akkor beszélünk a másikról, hogyha ő is jelen van, különben az a vége, hogy kiforgatva látjuk viszont a szavainkat. Fontosnak tartom elmondani, hogy sohasem nyilatkoznék negatív dolgokat Fernandóról” – mondta Hamilton, aki a legutóbbi két futamot megnyerte, így újoncként tíz ponttal vezeti a vb-pontversenyt Alonso előtt.

Címkék: autó-motor