Értékelik a fociválogatott teljesítményét

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén értékeli a válogatott szereplését és meghallgatja Várhidi Péter szövetségi kapitány beszámolóját a csapat teljesítményéről.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A magyar labdarúgó-válogatott Várhidivel a kispadon tavaly november óta hét találkozón lépett pályára, háromszor nyert és négyszer szenvedett vereséget. Legutóbb Norvégiában 4-0-ra, előtte Görögországban 2-0-ra kapott ki a válogatott. Várhidi Péter – mint azt a FigyelőNetnek elmondta – teljesen nyugodtan várja a csütörtöki elnökségit. Arra a kérdésre, hogy netán előfordulhat-e, hogy a grémium nem fogadja el a szakmai beszámolót, úgy reagált: nem számol ezzel, ámbátor a mai világban mindig minden megeshet.

„A holnapi beszámoló az utóbbi időszakban ilyen-olyan helyeken megjelent kritkák miatt kap nagyobb nyilvánosságot, holott én minden elnökségin ott vagyok, állandó elszámolási kötelezettségem van. Zárt körben rendre el kell mondanom a szakmai észrevételeimet, tapaszatalataimat. Tehát normális beszámolóra készülök, semmiféle szenzáció nincs abban, hogy jelentést kell adnom a válogatott munkájáról” – nyilatkozta Várhidi. A szakembernek egyéves szerződése van az MLSZ-szel, a 2006-os esztendő égén a jövő alapjainak lerakására kapott megbízást úgy, hogy az eredmény másodlagos.

Címkék: foci