Kirúgták a nyíregyházi sikeredzőt

Nem hosszabbították meg a labdarúgó NB II Keleti csoportját megnyerő, és ezzel élvonalba jutott Nyíregyháza vezetőedzőjének, Gálhidi Györgynek a szerződését. Helyét Tajti József veszi át.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


„Ma elbúcsúztunk egymástól. Nem is kérdeztem meg, hogy miért nem tartanak igényt a továbbiakban a munkámra. A lényeg, hogy megrendült a bizalom irántam, s még mindig jobb ilyenkor váltani, mint a bajnokság elején egy-két vereség után. Kicsit azért csalódott vagyok és furcsállom a döntést, de a média révén már sejtettem, hogy ez lesz a vége” – mondta a távirati iroda érdeklődésére Gálhidi György.

Az elköszönő tréner, akitől a haon.hu információi szerint anyagi okok miatt váltak meg Nyíregyházán, arról is beszélt, hogy valószínűleg külföldön folytatja a pályafutását, mivel a hazai élvonalban már valamennyi kispad foglalt. Nyíregyházán új klubmodellt alakítanak ki. A szakmai munkát több főből álló stáb irányíja majd, és ennek tagja lesz a klubot működtető kft. két új résztulajdonosa, Révész Attila és Brekk János. A vezetőedzői feladatokat Tajti József látja el. A 63 éves szakember eddig 47 NB I-es mérkőzésen ült a kispadon. Elődje, Gálhidi György bajnoki címig vezette a Szparit a másodosztályban, a csapat négy ponttal előzte meg a Ferencvárost.

Címkék: foci