Maradnak a sztárok Barcelonában

Joan Laporta, a spanyol futballbajnokságban a Real Madrid mögé a második helyre szoruló FC Barcelona elnöke nem küldi el a vezetőedző Frank Rijkaardot, és azt is megígérte: marad a csapatnál Ronaldinho és Eto,o is.

A “presidente” idényzáró értékelésében jelentette be, hogy garantálja a Barca csillagainak maradását, miként a holland szakvezetőét is. Rijkaardon, illetve a brazil klasszis Ronaldinhón és a kameruni futballsztár Samuel Eto,o-n kívül más nevet nem említett, viszont – az EFE keddi beszámolója szerint – további “anonim” erősítéseket helyezett kilátásba.

“Jelentős renoválás következik” – idézte a spanyol hírügynökség az elnök szavait, aki négy-hat új játékos leigazolásáról beszélt. Laporta közlése vélhetően véget vet a holland tréner menesztéséről szóló pletykáknak, s az afrikai csatárkiválóság körüli találgatásoknak is.

Eto,o lehetséges elmenetele hetek óta téma , és nemcsak Spanyolországban, a támadót több elitcsapattal is hírbe hozták. “Sem Ronaldinho, sem Eto,o nem eladó” – szögezte le a bajnokságban ezüstérmes csapat elnöke.

Címkék: foci