Olasz bajnok Kásás és Madaras

Harmadik győzelmét is megszerezte a Posillipo ellen, ezzel megvédte címét a Pro Recco vízilabdacsapata, amelynek színeiben két magyar olimpiai aranyérmes, Kásás Tamás és Madaras Norbert is olasz bajnok lett szerda este.

Kapcsolódó linkek

vizilabda.lap.hu
sport.lap.hu

A Pro Recco megvédte bajnoki címét, miután a döntőben 3:1-re, az utolsó mérkőzésen 10:4-re legyőzte a Posillipo csapatát – jelentette a magyar válogatott honlapja. Esélye nem volt szerda este a Posillipónak, a rivális az eltiltás miatt nem játszó Kásás nélkül is hamar elhúzott 3-0-ra, és már akkor lehetett érezni, nem kétséges a végeredmény.

A Posillipo szétesett, fáradt csapat benyomását keltette, (12 emberelőnyükből mindössze egyet tudtak értékesíteni,) a hazaiak laza játékkal, erőfeszítés nélkül húztak el, és tartották meg jelentős előnyüket a végéig. A bajnokcsapatban a négygólos Calcaterra mellett Madaras Norbert dicsérhető, aki két gólja mellett két gólpasszal járult hozzá a biztos győzelemhez.


Kásás negyedszer lett olasz bajnok (MTI)


Az utolsó fél percben, már senki nem indult a kapu felé, a játékosok gratuláltak egymásnak, a közönség tombolt, Kásás az edzővel, Pino Porzióval együtt ruhástul ugrott a vízbe a mérkőzés végén.

Madaras már előzőleg is itt játszott, Kásás az új idényre szerződött az itáliai elitcsapathoz. Korábban kétszer a Posillipóval, egyszer pedig a Savonával lett bajnok.
Címkék: Csapatsport