Ringsegéd lesz Mike Tyson?

Az már biztos, hogy Mike Tyson fogja bekísérni a veretlen Sultan Ibragimovot annak szombati, Shannon Briggs elleni mérkőzésére, Vas Miska ugyanakkor ringsegédi licencért is folyamodott a helyi bizottságnál, hogy ott lehessen pártfogoltja sarkában.

A hét elején röppent fel a hír, melyet a legtöbben csak a hétvégi Shannon Briggs vs. Sultan Ibragimov találkozó reklámfogásának tartottak. A balhés életű és jelenleg is bírósági tárgyalásra váró ökölvívó azonban valóban ott kíván lenni a WBO világbajnoki kihívójának sarkában mint ringsegéd, ezért szerdán New Jersey állam atlétikai bizottságánál licencért folyamodott.

A licenc megszerzésének ugyanakkor van még némi akadálya, a helyi bizottságnál dolgozó Nicholas Limbo szerint ugyanis a roppant népszerű harcos hiányosan töltötte ki az igénylőlapot, így egyelőre nem dönthetnek licencügyben, ám Vas Miskának még van ideje, hogy a hiányzó részeket is kitöltse.

A hétvégi világbajnoki döntőre az Atlantic City-beli Boardwalk Hallban kerül sor, és a találkozó esélyesének a fogadóirodáknál nagyjából 2:1 arányban a veretlen kihívó számít.

Címkék: küzdősport