Buffon: menni vagy maradni?

Gianluigi Buffon, az olasz élvonalba visszajutott Juventus kapusa egyelőre még nem döntötte el, hogy hol folytatja a pályafutását.

A világbajnok kapust nemrég hírbe hozták az AC Milannal és az Interrel is, Buffon azonban még nem hozott döntést a jövőjével kapcsolatban. „Hamarosan találkozom a klubom vezetőivel, utána eldöntöm, hogyan tovább. Nem akarok elkapkodni semmit, alaposan átgondolom majd, mit tegyek” – így Buffon.

„Tavaly nyáron azért döntöttem úgy, hogy maradok a Juventusnál, mert nem akartam cserbenhagyni a nehéz helyzetbe sodródott együttest. Elsősorban a szívemre hallgatok, ugyanakkor szeretek komoly célokért harcolni” – tette hozzá a kapus, akiért hivatalos ajánlattal még nem jelentkeztek a Juvénél, erről már a klub első embere, Cobolli Gigli beszélt.

„Velem még senki sem lépett kapcsolatba Buffon átigazolásának ügyében. Csak annyi történt, hogy az egyik ligaülésen Massimo Morattival, illetve Adriano Gallianival viccelődtem. Az Inter és a Milan vezetői kérdezték: mennyi Buffon ára? Erre azt válaszoltam, nem tudom, és nem akarom tudni” – mondta Gigli.

Buffon 2001 óta erősíti a torinói együttest, amelyet a

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

bundaügyben játszott szerepe miatt tavaly visszasoroltak a Serie B-be, a Juve azonban visszaverekedte magát a legjobbak közé.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci