Újra balhéztak a River Plate szurkolói

A River Plate szurkolói egymással verekedtek össze, majd csapatuk játékosai és edzője ellen fordultak, miután az argentin klub hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett Estudiantestől.

A River a hosszabbítás perceiben kapott góllal bukott el az Estudiantesszel szemben, és ezzel a vereséggel kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból, ezt pedig nehezen emésztették meg a szurkolók, főleg azután, hogy kedvencek már a csoportkör után búcsúztak a Libertadores Kupától. Daniel Passarella, a River Plate vezetőedzője, bár megjelent a sajtótájékoztatón, nem volt hajlandó nyilatkozni, mert „épp most mondták, hogy kint problémák vannak a drukkerekkel, ezért ez nem a legjobb pillanat arra, hogy beszéljek…”

A csalódott River-hívek már a mérkőzés alatt sem bírtak magukkal – parázs bunyó tört ki abban a szektorban, melyben a hírhedt kemény mag is helyet foglalt –, majd a lefújás után a játékosok, valamint az edző ellen fordultak, rajtuk igyekeztek levezetni a dühüket, de aztán szerencsére sikerült megfékezni őket – komolyabb incidensről nem érkezett hír.

A Buenos Aires-i együttes drukkereivel a szezon során korábban is akadtak gondok, amely miatt a klubot pályabezárással büntették, legutóbb például

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

két zárt kapus mérkőzést rendeltek el ellene, miután szurkolói rendbontással fejeződött be Independiente elleni, amúgy 1-1-es döntetlennel záruló bajnokija.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci