Hajnal a német élvonalban

Szerződést kötött az élvonalba felkerült Karlsruher SC együttesével a magyar válogatott középpályás. Hajnal Tamás a hírek szerint három évre írt alá a német csapathoz.

„A listám első helyén szerepelt.” – nyilatkozta Edmund Becker, a Karlsruhe vezetőedzője. Az egyesületnek 450 ezer eurót kell fizetnie a magyar válogatott játékosért, aki remekül helyt áll idén a 2. Bundesligában az 1. FC Kaiserslautern mezében: a 26 éves irányító az idén 32-szer lépett pályára, hétszer volt eredményes és 11 gólpasszal zárt. Hajnal a hírek szerint hároméves kontraktust írt alá hétfőn.

Hajnal a Karlsruhe negyedik szerzeménye, az egyesület korábban leigazolta Stefan Buckot (SpVgg Unterhaching), Christopher Reinhardot (Eintracht Frankfurt) és Christian Timmet (SpVgg Greuther Fürth). A tréner még egy csatárral és egy jobbhátvéddel szeretné megerősíteni a keretet.

Hajnalt már egy ideje csábította a Karlsruhe, de érdeklődött iránta az Alemannia Aachen csapata is, amely idén még a Bundesligában vitézkedett, de a bennmaradást nem sikerült kiharcolnia.

Címkék: foci