A fiatalok kikaptak az írektől

A harmadik, írek elleni mérkőzését elveszítette a magyar U19-es labdarúgó-válogatott, amely így a harmadik helyen végzett az Eb-selejtezőcsoportban, ahonnan Németország jutott tovább.

A mieink első két mérkőzésükön döntetlent játszottak, a németek ellen 0-0-t, a bolgárok ellen pedig 1-1-t. A záró fordulóban a házigazda Írország volt az ellenfél. Az mlsz.hu tudósítása szerint jól kezdett a magyar csapat, aztán az írek vették át a játék irányítást és helyzeteket dolgoztak ki.

A szünet után is inkább a hazaiak veszélytettek, de a mieinknek is akadtak lehetőségeik: Filkor távoli lövése után a labda centikkel kerülte el a kaput, majd Németh Krisztián tévesztett célt kétszer is. A hajrá aztán az íreknek sikerült jobban, három perc alatt két gólt is szereztek, előbb Sheridan fejelt hét méterről a kapu bal oldalába, majd egy szöglet után Ryan lőtt a jobb felsőbe, kialakítva így a 2-0-s végeredményt.

A másik mérkőzésen a németek 2-0-ra legyőzték a bolgár együttest, így ők vehetnek részt a július 16. és 27. között Ausztriában sorra kerülő nyolcas döntőben.

Dublin, U19-es Eb-selejtező, 3. forduló:

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


Írország-Magyarország 2-0 (0-0)
Gól:
Sheridan (87.), Ryan (90.)

Németország-Bulgária 2-0

Korábbi eredmények:
Magyarország-Németország 0-0
Írország-Bulgária 3-0
Magyarország-Bulgária 1-1
Németország-Írország 1-0

A torna végeredménye:
1. Németország 7 pont
2. Írország 6
3. Magyarország 2
4. Bulgária 1.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci