Szűk körben ünnepeltek a debreceniek

Szűk körben ünnepelték a debreceni labdarúgók a sorozatban elért harmadik bajnoki címüket, az igazi bajnokavató ünnepség május 26-án, az utolsó fordulóban esedékes Sopron elleni meccs után lesz.

A REAC elleni 4-1-es győzelmével a Debrecen behozhatatlan előnyre tett szert az MTK együttesével szemben, így zsinórban harmadszor lett bajnok a magyar élvonalban, egyben történelmet írt: első vidéki együttesként triplázott. A hétfői „aranymeccs” után a szurkolók beözönlöttek a pályára, és éltették bajnokokat. Az ünneplés az öltözőben folytatódott (naná, hogy a pezsgő is előkerült), majd szűk körben vacsorázott a csapat a családtagokkal együtt.

Kiváló hangulatban hajnalhasadtáig szórakoztak a labdarúgók, de ez csak afféle bemelegítő buli volt, hiszen az igazi bajnokavató ünneplésre az utolsó fordulóban esedékes FC Sopron elleni hazai találkozó után kerül sor. Kósa Lajos polgármester – aki Szima Gábor klubelnök mellett megköszönte a csapat egész éves munkáját

Kapcsolódó linkek


dvsc.lap.hu
sport.lap.hu

– elmondta, hogy színpad, tűzijáték és sok minden más várja majd a szimpatizánsokat a városban május 26-án.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!




Címkék: foci