Nem lesz kiárusítás a Juvénál

A másodosztályba visszasorolt torinói egyesület elnöke kijelentette, hogy nem eladó világbajnok olasz labdarúgó-válogatott kapusa. Korábban Gianluigi Buffon úgy nyilatkozott, hogy nem biztos a jövője a csapatnál.

Három pontra van már csak szüksége a bundabotrány miatt az idei szezonban a Serie B-ben vitézkedő Juventus együttesének, hogy bebiztosítsa szereplését jövőre az élvonalban. A visszasorolás miatt jó néhány sztár otthagyta a csapatot, de idén nyáron várhatóan megerősödik a keret.

Többször is felmerült, hogy ezért a klubnak el kell adnia a megmaradt sztárok (Nedved, Buffon, Del Piero) közül valakit. A hétfői napon a Juve elnöke, Cobolli Gigli bejelentette, hogy a kapussal a jövő szezonra is terveznek. „Gigi nem eladó, és nem kell egyik kulcsjátékosunktól sem megválnunk ahhoz, hogy nyáron új játékosokat igazoljunk. Ehhez már megvan a szükséges anyagi háttér” – nyilatkozta az elnök.

„Szeretnénk leülni vele a szezon végén, hogy megállapodjunk a további együttműködésről. Soha nem állt szándékunkban eladni őt. Alapembere a csapatunknak, és bármennyit kínálnak érte, maradni fog” – tette hozzá Gigli.

Az egyik kiszemeltet, Torsten Fringset nem sikerült leszerződtetnie a torinói alakulatnak. A Werder

Kapcsolódó linkek

juventus.lap.hu
sport.lap.hu

Bremen 30 éves középpályása meghosszabbította 2011-ig a kontraktusát a német klubbal. „Sokáig törtem a fejemet, de végül úgy döntöttem, hogy maradok. Idehúz a szívem” – nyilatkozta a kickernek Frings.

Biztosan érkezik a nyáron Zdenek Grygera, az Ajax Amsterdam cseh védője, illetve Hasan Salihamidzic, akinek lejárt a szerződése a Bayern Münchennél.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci