Sevcsenkót is megoperálják

Az idény végén lágyékműtétet hajtanak végre Andrij Sevcsenkón, a Chelsea támadóján. A klub vezetői remélik, hogy a hátralévő három bajnokin, és az FA Kupa döntőjében ennek ellenére pályára léphet az ukrán gólvágó.

Sevcsenko sérülése miatt nem játszhatott kedden, a Liverpool ellen büntetőkkel elbukott BL-elődöntő visszavágóján. A klubnál ennek ellenére bíznak abban, hogy a 30 éves csatár az idényben még lehetőséget kaphat. A csapat másik tavaly nyáron igazolt sztárját, Michael Ballackot már másfél hete megoperálták, és a német klasszis a szezon hátralévő meccsein már biztosan nem játszhat.

A bajnokságban három forduló van még hátra, és a londoniak hátránya ugyan jelentős – minimális az esély a címvédésre –, de Didier Drogba társaként a szurkolók és a tréner, Jose Mourinho nyilván szivesebben látná az ukránt, mint a nagyon rapszodikus Salomon Kalout. A Chelsea sorrendben az Arsenallal, a Manchesterrel és az Evertonnal meccsel, valamint az FA Kupa május 19-i fináléjában ismét a MU várja a csapatot.

A Chelsea a keddi BL-elődöntőt megelőzően közleményben cáfolta, hogy Sevcsenko ne akart volna a csapattal utazni Liverpoolba. „A vasárnapi tréningen sérült meg, és az orvosok akkor úgy döntöttek, hogy nem játszhat az Anfield Roadon.”

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci