Bunyó a Manchester City edzésén

A szezonban már nem léphet pályára, és az is elképzelhető, hogy távozik a Manchester Citytől az angol válogatott Joey Barton, miután a csapat egyik edzésén megverte társát, a francia Ousmane Dabót.

Az angol válogatott labdarúgó kiütötte Ousmane Dabót, aki az incidenst követően kórházba került, kisebb szemsérülést szenvedett. „Nem láttam őt, hátulról esett nekem. Kiütött. Barton egy gyáva alak, ha szemtől szembe kerülök vele, akkor más lett volna a bunyó végkimenetele… Ilyennek nem lenne szabad megtörténnie” – nyilatkozta feldúltan a francia középpályás, aki egyúttal jelezte: nem hagyja annyiban a dolgot, jogi úton kíván elégtételt venni, ezért már fel is vette a kapcsolatot az ügyvédeivel.

A City az eset miatt az idény végéig eltiltotta Bartont, a játékos jövőjéről viszont csak a bajnokság után születik döntés – erről Stuart Pearce menedzser számolt be. Az edző szerint e kínos ügy nem befolyásolja a csapat felkészülését a United elleni manchesteri rangadóra, amelyre szombaton kerül sor. Bartonnal amúgy már korábban is akadt gond:

Kapcsolódó linkek:

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

2004-ben egy karácsonyi partin szivart nyomott el egyik csapattársa arcán, ezért hat heti fizetésétől esett el, és a pályán is többször volt túl agresszív.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci