Owen: keserű visszatérés

Michael Owen visszatérése sem segített Newcastle Unitednek, amely hétfő este 1-0-s vereséget szenvedett a Reading vendégeként a labdarúgó Premier League 36. fordulójának záró mérkőzésén.

Owen – aki a tavaly nyári világbajnokságon sérült meg – 314 napos kihagyás után játszott ismét tétmérkőzésen. A Reading elleni bajnokin kezdőként kapott helyett a Newcastle Unitedben, és bár a meccs végére elkészült az erejével, teljesítményére nem lehet panasz, biztatóan mozgott, sőt egy lesgól is fűződik nevéhez. Segíteni azonban Owen mellett a novemberi sérülése után szintén most visszatérő Shola Ameobi sem tudott a „szarkáknak”, akik 1-0-s vereséget szenvedtek az újonc otthonában.

A három pont sorsa az 51. percben dőlt el: Szeol Ki-Hyeon jobboldali beadása után John Oster átlépte a labdát, így lett az jó Dave Kitsonnak, aki a kapuba bombázott. „Nehéz mérkőzés volt, de a második negyvenöt percben mutatott jobb támadójátékunknak köszönhetően megérdemelten nyertünk” – nyilatkozta Steve Coppell, a hazaiak edzője. A Reading a hetedik helyen áll, és továbbra is van esélye arra, hogy kiharcolja az UEFA Kupa-szereplés jogát.

Premier League, 36. forduló:
Reading-Newcastle 1-0 (0-0)

Kapcsolódó linkek:


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Gól: Kitson (51.)

Korábbi eredmények:
Chelsea-Bolton 2-2
Everton-Manchester United 2-4
Portsmouth-Liverpool 2-1
Blackburn-Charlton 4-1
Manchester City-Aston Villa 0-2
Middlesbrough-Tottenham 2-3
Sheffield United-Watford 1-0
Wigan-West Ham 0-3
Arsenal-Fulham 3-1

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci