A Vác legyőzte az Újpestet

A sereghajtó Vác két góllal nyert az érmes helyekért versenyben lévő Újpest ellen a Borsodi Liga 26. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Nagy erővel kezdett rohamozni az Újpest, a Vác pedig fegyelmezetten védekezett és bátor ellentámadásokat vezetett. Az újpestiek idegesen játszottak, ami egy kiállításhoz, valamint egy bekapott gólhoz vezetett (Vén szabadrúgásból volt eredményes), a félidő hajrájában azonban egyenlítettek a vendégek.

A második játékrészben ügyesen és jól játszott a Vác. Vén és a csereként beállt Da Silva vezérletével két gólra növelték előnyüket a hazaiak. Vén újra pontgúgásból talált be, Palásthy pedig 12 méterről lőtte hálóba a labdát. Ráadásul a hajrában a kitámadó Újpestet leindító vendéglátók tovább is növelhették volna a különbséget. Győzelmével a Vácnak még maradt matematikai esélye a bentmaradásra.

Borsodi Liga, 26. forduló:
Vác-Újpest FC 3-1 (1-1)
Gól:
Vén (23., 61.), Palásthy (92.), ill. Tisza (41.)
Kiállítva: Böjte (23., Újpest)

Szombati program:
Tatabánya-Diósgyőr, 16:00

Kapcsolódó linkek:


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Paks-FC Sopron, 16:00
Vasas-Zalaegerszeg, 16:00
Pécs-Budapest Honvéd, 17:00
Debrecen-Győri ETO FC, 18:00
Kaposvár-REAC, 18:00


Vasárnapi program:
FC Fehérvár-MTK Budapest, 16:00

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!






Címkék: foci