Súlyos pénzbüntetést kapott a West Ham

Az átigazolási szabályzat megsértéséért 5,5 millió fontos büntetést kapott a West Ham az angol Premier League fegyelmi bizottságától.

A bajnokságban jelenleg az utolsó előtti helyen álló klub az argentin Carlos Tevezt és Javier Mascheranót úgy szerezte meg a brazil Corinthianstól az idény kezdetén, hogy a két futballista játékengedélye a brit székhelyű MSI cég tulajdonában volt, márpedig a Premier League szabályzata tiltja, hogy két klubon túl egy harmadik fél is érintett legyen egy üzletben.

Tevez jelenleg is a londoni csapatban szerepel, míg társa már a Liverpoolt erősíti. Amúgy azok, akik közreműködtek az átigazolásban – Terence Brown elnök és Paul Aldridge igazgató -, már távoztak az Upton Parkból, miután egy izlandi konzorcium novemberben átvette az irányítást. A West Ham United a bírság mellett számíthatott pontlevonásra is, erre azonban nem került sor. Még szerencse

Kapcsolódó link:


angolfoci.lap.hu

– mondhatják a klubnál, hiszen a londoni csapat jelenleg így is kiesőhelyen tanyázik a tabellán.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!





Címkék: foci