UEFA, FIFA: levél Gyurcsánynak

A nemzetközi (FIFA) és az európai szövetség (UEFA) vezetője levelében ismerte el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök labdarúgás érdekébe végzett tevékenységét - tette közé az MLSZ honlapja.

Joseph Blatter, a FIFA és Michel Platini, az európai szövetség, az UEFA elsőszámú vezetője levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, melyben elismerték a kormányfőnek a labdarúgás érdekében az utóbbi időben végzett tevékenységét – olvasható a magyar szövetség hivatalos oldalán, az mlsz.hu-n.

Blatter egyenesen a Miniszterelnöki Hivatalba címezte sorait, míg Nyonból az éppen Budapesten tartózkodó UEFA-szakemberek kézbesítették Platini köszönetét.

„Mindkét futballvezető levelében arról is tájékoztatta a kormányfőt, hogy a Kisteleki István MLSZ-elnökkel folytatott hétfői svájci tárgyalásaik során részletes ismertetőt kaptak azokról a fejlesztési programokról, amelyek meghatározzák a magyar szövetség jövőbeni ténykedését. Valamennyit szimpátiával fogadták és azokat mind a FIFA, mind az UEFA

Kapcsolódó linkek:

foci.lap.hu
sport.lap.hu

jelentős támogatásban részesíti” – olvasható a magyar szövetség honlapján. A két szervezet amúgy 145 millió forinttal segíti az MLSZ programjait.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci