A Sevilla visszaelőzte a Realt

A Real Madrid szombat este fontos győzelmet aratott a Valencia ellen a spanyol bajnokságban, és ezzel felkapaszkodott a tabella második helyére. Nem sokáig maradt ott a királyi gárda, miután a Sevilla vasárnap a lelépte a Bilbaót.

A Sevilla az első félidőben csak egy kihagyott tizenegyest hozott össze, de a szünet után az UEFA Kupa elődöntőjében is érdekelt együttes pillanatok alatt eldöntötte a három pont sorsát. Nem sokkal az újrakezdés után Kerzsakov révén szerezte meg a vezetést a Sevilla, majd öt perccel később megduplázta az előnyét.

A Bilbao képtelen volt felvenni ellenfele ritmusát, és a 69. percben harmadszor is kapitulált. Yeste ugyan kozmetikázott az eredményen, de nem sokkal később az addig két gólpasszt jegyző Luis Fabiano belőtte a negyedik Sevilla-gólt. A hazaiak a győzelmükkel egy pontra megközelítették az este pályára lépő Barcelonát.

Négy gól született és négyszer villant a piros lap is az Espanyol-Real Betis mérkőzésen. A hazaiak szereztek vezetés, majd a szünet előtti pillanatokban megfogyatkoztak, ráadásul egyenlítettek a vendégek. A sevillai alakulat később a vezetést is megszerezte, azonban a 90. percben büntetőből egyenlítettek a barcelonaiak, s ezt követően elszabadult a pokol, három vendégjátékos is a kiállítás sorsára jutott.

Primera División, 31. forduló:
Sevilla-Athletic Bilbao 4-1
Gól:
Kerzsakov (49.), Puerta (54.), Chevanton (69.), Luis Fabiano (82.), illetve Yeste (77.)

Deportivo La Coruna-Osasuna 1-0
Gól:
Lopo (90.)

Levante-Getafe 1-1
Gól:
Riga (4.), illetve Belenguer (56.)

Espanyol-Real Betis 2-2
Gól:
Riera (9.), Tamudo (90., 11-esből), illetve Edu (45., 78.)
Piros lap: Pandiani (45.), illetve Edu (90.), Angel (90.), Contreras (90.)

Real Mallorca-Gimnastic 1-0
Gól:
Victor (22.)

Real Zaragoza-Celta Vigo 2-0
Gól:
Ewerthon (72., 76.)

Recreativo Huelva-Racing Santander 4-2
Gól:
Uche (2.), Amo (32.), Cazorla (40.), Rosu (64.), illetve Colsa (8.), Zigic (66.)
Piros lap: Ruben (77., Racing Santander)

Szombaton játszották:
Real Madrid-Valencia 2-1
Real Sociedad-Atlético Madrid 2-0

Később:
Villarreal-Barcelona 21 ó

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci