Borsodi Liga: kiütéses debreceni győzelem

A hétközi kupaelődöntőben 1-0-ra, pénteken, a Borsodi Liga 25. fordulójában 5-1-re verte a Debrecen a Diósgyőr együttesét.

A Debrecen négy nap alatt másodszor győzte le a Diósgyőrt, ezúttal bajnoki találkozón, és igencsak könnyedén. A listavezető – dacára annak, hogy a hazai együttesnek is volt egy jó periódusa – már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát: előbb Dzsudzsák lőtt 10 méterről a kapu bal alsó sarkába, majd Sztojkov közeli pöccintése után ünnepelhettek a vendégszurkolók, és ezt megtehették a harmadik gólt szerző Mészáros közeli emelését követően is.

Bár a szünet után szépített a Diósgyőr, ezen az estén nem volt egy súlycsoportban a jobb erőkből álló, és ezúttal kiválóan játszó Debrecennel, amely aztán Dzsudzsák bombagóljával, illetve egy szép Sidibe-találattal tette még biztosabbá a győzelmét. A DVSC nyolc ponttal vezeti a bajnokságot, igaz, a második helyen álló MTK egy meccsel kevesebbet játszott.

Borsodi Liga, 25. forduló:
Diósgyőr-Debrecen 1-5 (0-3)
Gól:
Simon A. (56.), ill. Dzsudzsák (8., 61.), Sztojkov (29.), Mészáros (38.), Sidibe (71.)

Szombati program:


MTK-Tatabánya, 15:00
Győri ETO FC-Vác, 17:00
REAC-Vasas, 17:00
Újpest FC-Kaposvár, 18:00
Zalaegerszeg-Paks, 18:00
FC Sopron-Pécs, 18:00
Honvéd-FC Fehérvár, 18:00



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci