Schuster és Hiddink is cáfol

Bernd Schuster és Guus Hiddink határozottan is cáfolja, hogy csapatot vált – előbbit a Real Madriddal, utóbbit a Chelsea-vel hozták hírbe.

A spanyol sajtó csütörtökön azt írta, hogy Schuster előszerződést írt alá a Real Madriddal, a Getafe spanyol élvonalbeli gárdájának vezetőedzője ezt azonban határozottan cáfolta. „Nem írtam alá sem szerződést, sem pedig előszerződést a Reallal. Fogalmam sincs, hogy kitől származik a téves információ. Úgy gondolom, a legnagyobb eséllyel a Chelsea-nél dolgozó Jose Mourinho lehet a befutó” – jegyezte eg a német szakember, akit 2008-ig köti megállapodás a Getaféhez, amely nem kevesebb mint egymillió eurós lelépti díjat követel érte.

A Schuster által megemlített Mourinho a minap azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna a Chelsea együttesénél. Korábban arról volt szó, hogy esetleg Hiddink veszi át nyáron a londoni csapat irányítását, ám az orosz válogatottat irányító holland szakember cáfolta ezt a híresztelést. „Ez nem kérdés, elégedett vagyok a mostani munkámmal, remélem, hogy az orosz válogatottat sikerül kivezetnem az Eb-re. Szerintem azért hoztak hírbe a Chelsea-vel, mert annak az országnak vagyok a kapitánya, ahonnan Roman Abramovics is származik. Az igaz, hogy szoktam bizalmasan beszélgetni vele, de a Chelsea

nem kerül közöttünk szóba” – nyilatkozta Hiddink.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Címkék: foci