Menesztették a Celta edzőjét

A kiesés ellen küzdő Celta Vigo csapatának elöljárói menesztették Fernando Vazquez vezetőedzőt a gyenge bajnoki szereplés miatt.

Az 52 éves szakembernek azután köszönték meg a munkáját, hogy az együttes vasárnap 4-2-re kikapott a Recreativo Helvától, ezzel sorozatban hatodik bajnoki meccsén nem tudott nyerni. „Vazquez már nem a Celta edzője, szeretnénk megköszönni az eddigi munkáját.” – olvasható a klub honlapján.

A Primera División leggyengébb hazai mutatójával – saját pályáján tizennégy mérkőzésből mindössze egy győzelemmel – rendelkező Celta Vigo jelenleg a 18., kieső helyen áll, két ponttal elmaradva a már bennmaradást érő 17. helyezettől. Februárban egy 10 meccse nyeretlenségi sorozatot követően a vezetőség még kiállt Vazquez mellett, és bejelentették, hogy a szezont a szakember irányításával játssza végig.

A 2004-ben érkező Vazquezzal az első évben feljutott az első osztályba a csapat, tavaly pedig sikerült UEFA Kupás szereplést érő helyen végeznie. A szakember utódját még nem nevezték meg.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci