Kérdéses Totti játéka a ManU ellen

A tavalyi világbajnoki döntőnél is fontosabb meccsnek nevezte a Manchester elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját a Roma csapatkapitánya. Francesco Totti kihagyta egy kisebb sérülés miatt a hétvégi bajnokit, és továbbra sem százszázalékos.

Az olaszországi odavágót az AS Roma 2-1-es nyerte az angol élvonalbeli együttes ellen, és a sovány előnyt kedden este az Old Traffordon kellene megvédenie. Az olasz csapat trénere csak a mérkőzés előtt fogja eldönteni, hogy játszatja e a csapat kapitányát. A keretbe bekerült ugyan Totti, de a szereplése korántsem biztos.

A térdsérüléssel bajlódó klasszis és a Manchester elleni első meccsen eredményes Rodrigo Taddei is kihagyta a hétvégi, Catania elleni összecsapást, amelyet a csapat így is kényelmesen megnyert 2-0-ra. „Jelenleg Totti játéka a legfontosabb kérdés. Látnom kell az edzést hogyan bírja, és várhatóan ezután döntök. Reméljük pályára léphet, hiszen a csapatnak nagy szüksége van rá.” – nyilatkozta a rómaiak vezetőedzője, Luciano Spaletti. Maga az érintett mindenképpen szeretne játszani, egy interjúban a tavalyi vébédöntőnél is fontosabb meccsnek nevezte a ManU elleni párharc második felvonását.

Amennyiben az olaszok kulcsembere a ManU ellen

nem léphet pályára, a magyarok elleni válogatott meccsen a montenegróiak első gólját szerző Mirko Vucinic kaphat lehetőséget a posztján.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci