Priskin győztes gólt szerzett a Premier League-ben

A magyar támadó a válogatottbeli parádés sorozat után megszerezte első gólját az angol élvonalban. A kiesés ellen küzdő Watforddal Priskin nagy meglepetésre elverte azt a Portsmouthot, amely a hétvégén a Manchestert győzte le.

A Watford fiatal magyar támadója a kezdőben kapott helyet a 33. forduló nyitómérkőzésén, de eleinte csak egy eladott labdával vetette észre magát, amelyből a Portsmouth meg is szerezte a vezetést. A magyar támadó „passzát” a Manchester ellen is betaláló Matthew Taylor értékesítette egy látványos tekeréssel.

Nem szegte szerencsére Priskin Tamás kedvét a hiba, és végig nagy kedvvel játszott. A 28. percben jobb oldalon két védőt játszott át, majd már a tizenhatoson belül hátulról akasztották. A megítélt büntetőt Bouzza bevágta. Az első játékrész ráadásában irgalmatlan nagy gólt lőtt Mahon David Jamesnek, és így meglepetésre a tabella sereghajtója vonult 2-1-es vezetéssel az öltözőbe.

A második játékrészben Priskin hamar megszerezte első Premier League-es gólját: a magyar támadó egy beívelés után okosan az elmozduló James helyére lőtte a labdát. Az összecsapás ezzel gyakorlatilag el is dőlt, a Portsmouthnak a kegyelemdöfést a

második találalát szerző Bouzza adta meg. A csereként érkező Mvuemba már csak kozemtikázni tudott az eredményen.

Premier League, 33. forduló:
Watford-Portsmouth 4-2
Gól:
Bouazza (28., 72., az elsőt 11-esből), Mahon (45.), Priskin (51.), illetve Taylor (16.), Mvuemba (81.)

Newcastle United-Arsenal 0-0

Aston Villa-Wigan Athletic 1-1
Gól:
Agbonlahor (50.), illetve Heskey (21.)
Kiállítva: Valencia (33., Wigan)

Bolton Wanderers-Everton 1-1
Gól:
Davies (18.), illetve Vaughan (33.)

Fulham-Manchester City 1-3
Gól:
Bocanegra (76.), illetve Barton (21.), Beasley (36.), Vassell (59.)

Charlton Athletic-Reading 0-0



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci