Kahn az idény végén visszavonul

Oliver Kahn, a német Bayern München labdarúgócsapatának volt válogatott kapusa megerősítette, hogy az idény végén visszavonul.

„Pályafutásom kapusként június 30-án véget ér. Nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy mások határozzanak a sorsomról” – nyilatkozott a 37 éves hálóőr. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München klubigazgatója március közepén azt mondta, Kahn akár a szerződése lejárta után is védhetne.

„Vannak még tartalékai. Persze az ő döntése, hogy folytatja-e pályafutását. Lehet, hogy decemberben megkeres minket ez ügyben, s ha így történik, mi nyitottak leszünk az egyeztetésre” – fogalmazott akkor Rummenigge. Úgy tűnik azonban, hogy a kapus januárban bejelentett elhatározása végleges.

A nemzeti csapatban való szereplést 86 fellépés után a tavalyi világbajnokság után lemondó Kahn 1994-től szerepel a rekordbajnok bajor együttesben, azelőtt a Karlsruhe futballistája volt. A Bayernnel hét bajnoki címet, öt hazai kupagyőzelmet gyűjtött be, emellett 1996-ban UEFA Kupa-elsőséget, majd 2001-ben Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci