Sidibe góljaival nyert a címvédő

A címvédő Debrecen Ibrahima Sidibe két góljával nyert a Tatabánya ellen a labdarúgó Borsodi Liga, 22. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Az agilisabban játszó debreceni csapat többet tett a vezetés megszerzéséért az első játékrészben, és Sidibe tetszetős góljával előnybe is került. A fordulást követően a Debrecen rögtön a kapujához szegezte a Tatabányát, ugyanakkor az újabb gól (újra Sidibe volt eredményes) után már takaréklángon futballozott, de így is magabiztosan tartotta az előnyét. A címvédő győzelmével átvette a vezetést a tabellán, két pont az előnye az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott MTK együttese előtt. A péntek este idei 14. és 15. találatát jegyző szenegáli Sidibe pedig góllövőlista élre állt.

”Amit elgondoltunk, azt sajnos csak részben valósítottuk meg. Jobb csapat a Debrecen” – nyilatkozta a Tatabánya kispadján most debütáló Tornyi Barnabás, aki ehhez még hozzátette: ”Sokat kell még tennünk, hogy eredményesek legyünk, dolgozunk tovább.” A Tatabánya jelenleg a 13. helyen áll a Borsodi Liga tabelláján, és a kiesés ellen küzd.

Borsodi Liga:
Debrecen-Tatabánya 2-0 (1-0)
Gól:
Sidibe (23., 50.)

Szombati program:


Paks-Győri ETO FC, 15:00
Pécs-Újpest FC, 15:00
Vasas-Diósgyőr, 16:00
Kaposvár-MTK, 16:00
Vác-FC Fehérvár, 16:00
FC Sopron-REAC, 16:00

Hétfői program:
Zalaegerszeg-Honvéd, 18:00


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci