Cannavaro nem játszhat a Bayern ellen (videó)

Szerda délelőtt a Real orvosai bejelentették, hogy az aranylabdás, világbajnok futballista izomsérülése miatt nem léphet pályára a Bayern München ellen, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerda esti németországi visszavágóján.

A spanyol alakulat orvosai a délelőtti vizsgálat után – még a müncheni ebéd előtt – közölték Fabio Capello vezetőedzővel, hogy az aranylabdás hátvéddel nem számolhat a csapat összeállításakor.

A hétvégi bajnokihoz hasonlóan, feltehetően Sergio Ramos játszik majd az olasz védő posztján – a védelem közepén – Ivan Helguerával. Ramos helyét a jobb oldalon pedig a fiatal Miguel Torres veheti át. A hátsó alakzat bal oldalán az örökifjú Roberto Carlosra vár majd fontos szerepe a BL-rangadón.

A Real Madrid két hete ugyan nyerni tudott a Bernabeu Stadionban, de a hazai pályán bekapott két gól, megpecsételheti a sorsukat. A bajoroknak is gondjaik vannak a védelemmel, hiszen Daniel van Buyten az elmúlt hetekben jó párszor bakizott, a világbajnok Lucio pedig nem teljesen egészséges, és ezért egyelőre nem biztos a játéka.

„A probléma sokrétű, és nem lehet egy emberre ráfogni mindent. A két középső védő mellett az összes

játékosnak védekeznie kell, de sajnos egyelőre az egyes csapatrészek között még nem teljes az összhang. Ezen a téren még sokat kell fejlődnünk, annak ellenére, hogy a véleményem szerint meccsről-meccsre javul a helyzet.” – nyilatkozta Michael Hanke, a Bayern másodedzője.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci