A Chelsea Ázsiában is próbálkozik

Az angol bajnok Chelsea megállapodást kötött az Ázsiai Labdarúgó-szövetséggel (AFC), amelynek elsődleges célja a kontinens, és azon belül is különösen a kínai futball fejlődésének elősegítése.

A londoni klub nem titkoltan elsősorban új piacokat remél az együttműködéstől, amelynek keretében az egyesület csatlakozik az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) „Vision Asia” elnevezésű programjához.

„A Chelsea célja, hogy 2014-ig a világ legnépszerűbb klubja legyen. Ehhez pedig Ázsiában mindenképpen komoly pozíciókat kell szerezni” – nyilatkozta Peter Kenyon, a „kékek” ügyvezetője, aki elmondta, a klubnál tisztában vannak azzal, hogy a befektetésük minden bizonnyal hosszú távon térül csak meg.

Az egyezség szerint minden évben a legjobb tíz fiatal

kínai labdarúgó a Chelsea-nél készülhet egy ideig, míg a kontinens legjobbjának választott futballista egy hónap londoni edzési lehetőséget kap.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci