Robinhónak nincs maradása

Az Arsenal és a Milan is bejelentkezett a Real Madrid brazil játékosáért, akit azonban klub a januári átigazolási időszakban nem akart elengedni. Ennek ellenére nem valószínű, hogy a következő szezonban is a királyi gárdánál folytatja Robinho.

A brazil klasszis ügynöke számolt be erről a Jovem Pan nevű rádiónak nyilatkozva. Elmondása szerint nincsen maradása Madridban Robinhónak, mivel Fabio Capello edző alatt nagyon ritkán kap csak bizonyítási lehetőséget.

„A Real Madrid vezetői visszautasították az ajánlatokat, és közölték, hogy nem áll szándékukban eladni Robinhót. Bonyolult a helyzet, rövidesen leülünk tárgyalni Predrag Mijatovic-csal (a klub sportigazgatója, szerk.), hogy tisztázzuk a kérdéseket.” – mondta Wagner Ribeiro.

Robinho nemrég ultimátumot intézett a klubhoz, melyben több játéklehetőséget követelt, vagy elhagyja a királyi gárdát. A spanyol lapjelentések szerint hajlandó is lenne megválni a braziltól a csapat, de csak abban az esetben, ha megfelelő árat kínál érte valaki. A 2005-ben igazolt fiatal tehetséget állítólag 18 millió euróért lepasszolná a Real. Komoly veszteséget jelentene ez a klubnak, hiszen másfél éve közel a másfélszeresét fizették ki a Santos-nak.

Az elmúlt hónapokban kisebb hullámvölgybe került Robinho, és Fabio Capello gondolkodás nélkül kivette

a kezdőkeretből. Azóta állandóan jelennek meg olyan hírek, hogy a brazil távozik. A sajtóban már több klubbal – többek között a Tottenhammel – is összeboronálták a fiatal focistát, aki azonban már többször is elmondta, hogy csak egy igazi nagy klubnál tudja elképzelni a jövőjét.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Címkék: foci