Rabóczki a magyar harmadosztályban

Az élvonalbeli FC Soprontól távozó kétszeres válogatott Rabóczki Balázs tavasszal a harmadik vonalban szereplő Soproni VSE-GYSEV együttesét erősíti - mégpedig ellenszolgáltatás nélkül!

A meglepő átigazolásról a Soproni VSE-GYSEV hivatalos honlapja számolt be. Eszerint a kétszeres válogatott hálóőr ellenszolgáltatás nélkül, nyárig szóló amatőrszerződéssel futballozik majd tavasszal a harmadosztályú kiscsapatban. Ugyanitt olvasható, hogy Rabóczki döntését elsősorban az határozta meg, hogy a kéthónapos kislányával nem tud egyik napról a másikra elköltözni Sopronból, éppen ezért kapóra jött számára az SVSE invitálása. Az FN megkereste a kiváló kapust, aki megköszönte az érdeklődését, azonban nem kívánta kommentálni az átigazolását.

A Rabóczki Balázs – aki korábban az MTK-ban és Dunaferrben is megfordult, illetve légióskodott Svédországban és Dániában is – már az őszi szezon befejezése után el akarta hagyni az első osztályban szereplő FC Sopron csapatát, de a klub vezetősége akkor nem akarta felbontani a szerződését. Erre végül kedden került sor. Rabóczki a SVSE-ben együtt játszhat a szintén élvonalbeli Zalaegerszegtől távozó Lendvai Miklóssal, aki az edzői feladatokat is ellátja a csapatnál, amely a negyedik helyről várja a tavaszi folytatást az NB III Bakony-csoportjában.

Címkék: foci