Beckham a válogatottba is visszatérhet

Szinte biztos, hogy a nyáron Los Angelesbe szerződő David Beckham a Real Madrid után az angol labdarúgó-válogatottba is visszatér.

Steve McClaren szövetségi kapitány elismerően beszélt a középpályásról a Bayern München elleni 3-2-re megnyert Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után. “David megmutatta, milyen profi. Nemrég mindenki arról beszélt, hogy vége a karrierjének, erre egy hónap alatt visszaverekszi magát a csapatba és a Bayern ellen a meccs legjobbja lesz!” – így a tréner.

McClaren hozzátette: az Andorra elleni, március 24-én esedékes Eb-selejtezőre négy hét múlva jelöli ki keretét, így addig még sok minden történhet, ugyanakkor Beckham jelenlegi formája indokolttá tenné a beválogatását. A középpályás is szívesen visszatérne a válogatottba. “Az ambícióim nem változtak 13 éves korom óta, örömmel lépek pályára a hazámért. A meghívnak a válogatottba, én szívesen megyek” – magyarázta Beckham, aki eddig 94 alkalommal viselte a címeres mezt, a McClaren-érában azonban még nem kapott lehetőséget.

A nyáron Los Angeles-be igazoló sztár újbóli beválogatottságát a McClaren-csapat gyatra eredményei is indokolttá teszik: Anglia a legutóbbi négy meccséből egyet sem tudott megnyerni: két veresége mellett két döntetlen tud csak felmutatni.

Címkék: foci