Egymilliós kártyafeltöltés – mobilrekordok 2005-ben

A Pannon GSM előfizetői közül egyéni rekord az egy nap alatt, egy előfizető által elküldött 182 mms, és több mint 8 órás folyamatos beszélgetés. Van olyan magán-előfizető, aki havi 500 ezer forintos számlát csinált – derül ki a Pannon GSM közleményéből.

Idén szeptember 12., Mária napja volt a legforgalmasabb a cég hálózatán. A névnapon kívül ezen a napon jelentették be, hogy Katie Holmes és Tom Cruise esküvője karácsonykor lesz, hogy felújítják a budapesti hullámvasutat, és hogy csökkenhet a benzin ára. Nem tudható, hogy mindennek volt-e köze a mobilforgalmi rekordokhoz. A leglelkesebben délelőtt 10 és 11 óra között telefonáltak a pannonosok: az egy óra alatt kezdeményezett 555 656 hívás a 2005-ös rekord, míg a legtöbb SMS-t is ugyanezen a napon, este 8 és 9 között küldték, összesen 171 034-et.

Az egyéni csúcsok közül kiemelkedik az egy nap alatt 182 képüzenetet elküldő előfizető, míg a leghosszabb beszélgetés 484 percig, vagyis 8 óránál is hosszabb ideig tartott. Az év legmagasabb összegű magán-előfizetői havi számla közel 500 ezer forint volt, míg akadt olyan ügyfél, aki 3 hónap alatt több mint egymillió forinttal töltötte fel kártyás előfizetését.

A Pannon GSM előfizetői a külföldi országok közül Romániát hívják a leggyakrabban, míg a roaminglehetőséggel legtöbbször Németországban élnek. Az adatforgalmi szolgáltatások növekvő népszerűségét jelzi, hogy van olyan ügyfél, aki 3 hónap alatt 8494 megabájt, azaz 8,29 gigabájt adatot töltött le mobil-internetkapcsolaton keresztül.

Címkék: tech