Rolling Stones-koncert Brnóban, Zágrábban

Ismertté vált a Rolling Stones jövő nyári turnéjának majdnem minden részlete. Bár Mick Jagger és társai nem lépnek fel Magyarországon, lesz Rolling Stones-koncert Varsóban, Brnóban és Zágrábban is.

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood és Charlie Watts a Bigger Bang című legújabb lemezének anyagával turnézik az öreg kontinens „szerencsés” városaiban. A zágrábi koncertet a budapesti Multimedia Concerts Kft. szervezi, és jegyterjesztése ugyanúgy bonyolódik, mint a Multimedia által szervezett bármelyik pop-rock koncert esetében. A magyar érdeklődők itthon, a Ticketpro-hálózat pénztáraiban forintért vásárolhatják meg a belépőket a július 6-i koncertre.

A Rolling Stones kalandos kedvű rajongói május 27-én láthatják először kedvenceiket Barcelonában. Ezt követően többek között Madrid, Brüsszel, Párizs, Szentpétervár lesz a buli színhelye. Közép-Európában június 16-án Brnóban lesz az első koncert, 18-án Varsó, 20-án Bécs, 22-én Milánó, 29-én Athén, július 2-án Belgrád, július 6-án Zágráb várja a „Köveket”.

Címkék: Magazin