Jövő nyáron jön Robbie Williams

Az angol popsztár jövő nyáron, pontosan július 19-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban ad koncertet. Robbie Williams az európai turnéja keretében lép fel – jelentette be Hegedűs László, a Multimédia Concerts ügyvezetője.

Hegedűs László elmondta, hogy bár régóta folytak tárgyalások, a legszigorúbb hallgatási kötelezettsége miatt kellett cáfolnia a közelmúltban Robbie Williams budapesti fellépésével kapcsolatos híreket, amiért ezúton kért elnézést.

Azt is közölte, hogy a Robbie Williams baráti kör tagjai már most, a nagyközönség november 19-től vásárolhat jegyet. A várható hatalmas érdeklődésre való tekintettel, s a belépőkkel való üzérkedés megakadályozására egy személy legfeljebb hat jegyet kap. Hegedűs László előzetes becslése szerint mintegy hatvanezren lehetnek jelen a nagy érdeklődéssel várt koncerten, de ezt számot a színpadterv ismeretében még pontosítják. Kérdésre válaszolva közölte, hogy stadion egyébként lezárt felső karéjára is engednek nézőket.

Budapest az egyetlen kelet-közép-európai koncerthelyszín Robbie Williams turnéján, így érthető, hogy máris mintegy 25 ezer jegyre érkezett igénylés külföldről – jegyezte meg Hegedűs László. Robbie Williams legutóbb 2003-ban adott koncertet Budapesten.

A jegyeket a korábbi koncertekhez hasonlóan a Ticketpro hálózatán keresztül lehet majd beszerezni. A jegyárak: az ülőhelyek 6990, 9990, 12 990, 15 990 és 18 990 forintba, az állóhelyek 15 990 forintba kerülnek. Lesznek V.I.P jegyek is, de mint mondta, az ezekért elkért 40 000 forint nem csak a legjobb ülőhelyet jelenti, hanem komplex szolgáltatást is.

Címkék: Magazin