Vágó és Győzike lenyomta a Barátok köztöt

A múlt héten véget ért a Barátok közt többhetes nézettségi egyeduralma. A szombati Legyen ön is milliomos különkiadására, amelyben Vágó István vendége Győzike volt, több mint 2,4 millió néző volt kíváncsi.

A heti tévés lista
(szeptember 13-19.) 

1. Legyen ön is milliomos! 
2. Barátok közt 
3. Győzike RTL KLUB 
4. Napló TV2 
5. Csúcsformában 
6. Gálvölgy show 
7. Lost-Eltűntek

/forrás: AGB Hungary/


Az AGB Hungary legfrissebb jelentése múlt keddtől e hét hétfőig vizsgálta a teljes népesség körében a televíziók nézettségi adatait.

A hétfői Győzike majdnem megelőzte a múlt hét csütörtöki Barátok közt című szappanoperát. Mindkét RTL klub produkciót több mint kétmillióan nézték. A listán negyedik a TV2 Napló című vasárnapi közéleti műsora, ötödik a Csúcsformában című – szintén a TV2-n vasárnap sugárzott – amerikai film. A hetes listára még két RTL klubos műsor fért fel: a Gálvölgyi show, és a múlt héten még ezüstérmes amerikai kalandsorozat, a Lost-Eltűntek.

Több hét óta először szerepel az első harminc legnézettebb tévéműsor között közszolgálati televízió által sugárzott program. Most – igaz 30. helyzetként, azaz sereghajtóként – az MTV Életképek című sorozata bekerült a listára, amelyre egyébként csak egymillió feletti nézettséggel lehetett a héten bekerülni.

Címkék: Magazin