Jacko a hurrikán áldozatainak énekel

A 47 éves popsztár napokon belül felvesz egy dalt, amelynek bevételeit a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére ajánl fel. A nemrég gyermekmolesztálás vádja alól felmentett Michael Jackson a We Are The World 1985-ös sikerét szeretné megismételni.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint a From the Bottom of my Heart című dalt két héten belül felveszi Jackson. A hivatalos weblapján megjelent levél szerint a sztárt megrázták a New Orleans-i események, és a lemez bevételét teljes egészében az ő megsegítésükre ajánlja fel.

Jackson több híres énekest meghívna a stúdióba, akárcsak 1985-ben, amikor a We Are the World című dalban olyan sztárok működtek közre, mint Ray Charles, Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Tina Turner és Bob Dylan. A dal 50 millió dolláros bevételével afrikai segélyakciókat „szponzorált” a dal két szerzője, Jackson és Lionel Richie.

Az új dal annál a 2 Seas Records-nál jelenik meg, amely a Bahrain-i herceg fiának a tulajdona. A kis állam uralkodójának a vendégszeretetét élvezi július vége óta a popsztár, aki itt pihenni ki a hónapokig tartó perének fáradalmait. Mint ismert egy kaliforniai esküdtszék felmentette a gyermekmolesztálás vádja alól Jackson-t.

Címkék: Magazin