A Vodafone virtuális barátnőt faragott Bódi Sylviből

A 2002-es év Playmate-je a valóságos veszélyeken túl – jet-ski, helikopterezés – betört a virtuális erotikus világba is. Virtuális játékszerként csábítja a férfi szíveket a Vodafone szolgáltatása segítségével.

Ugyan ki ne vágyott volna randizni egy címlap-lánnyal? A Vodafone most lehetőséget teremtett arra, hogy Bódy Sylvi legyen a kiválasztott. A mobil erotika kiugró sikerét látva indította el a Vodafone az “Én Barátnőm” szolgáltatást a napokban. A fejlesztő cég a Hong Kongban már működő – és Magyarországon másodikként bevezetett – szolgáltatás alapjait használja fel a szintén Vodafone előfizetők számára elérhető játékban. Sylvi rajongóinak arról kell gondoskodniuk, hogy virtuális barátnőjük kívánságait teljesítsék, ezáltal kiegyensúlyozott és boldog legyen. Ez azért sem könnyű, mert Sylvi – mint minden nő – kissé kiszámíthatatlan…

Akár jól hangzik, akár nem, Sylviből virtuális játékszert faragott a fejlesztő, akit elkísérhetünk fotózásra, vásárolni, anélkül, hogy túlzottan megterhelné anyagi lehetőségeinket. A néhány éve óriási sikert aratott tamagochi mintájára a virtuális barátnőt is ajnározni illik, virágot és ajándékot kell vinni neki, és persze a kedves szavakat is meghálálja. Szerencsére a névnapját nem kell fejünkben tartani.

A felnőtteknek tervezett játékban három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, de vigyázat! Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad az udvarlást, ugyanis ilyen esetben a kisasszony – megelégelvén a folyamatos ostromlást – vagy szakít csábítójával, vagy egyszerűen megunja, annyira, hogy akár el is alszik. Aki viszont igazán ért a nők nyelvén, fokozatosan feloldhatja a kezdetben visszafogott szépség gátlásait, és elnyerheti jutalmát: Sylvi erotikus fotósorozatát.

Az új szolgáltatásért természetesen fizetni is kell a rajongóknak, a havonta elköltött 600 forint igazán nem tűnik soknak azért, hogy unalmas perceinkben egy nyuszilány szeszélyeit találgassuk. A virtuális szépség ráadásul nem jár drága éttermekbe és a görög tengerpartra is elvihetjük a zsebünkben.

Címkék: tech