Bozóki anarchista polóban jelent meg (képgaléria)

A baszk Ska-P középső ujját ajánlotta Bushnak, a nagyszínpad alatt gyanúsan mozgott a föld, Bozóki András pedig "Punks not dead" feliratú polóban jelent meg. 45 ezren voltak első nap.

A korai fél ötös kezdés a Ska P bepörgette a tömeget, amit a Morcheebának sem sikerült annyira lehűtenie, hogy Sean Paulra ne táncolja le tövig a lábát mindenki, aki összegyűlt a színpad előtt. A korábbi esőzések miatt sártengerré vált Szigetet a szervezők heroikus küzdelemmel próbálták még a fesztivál kezdete előtt is táncolható állagúra alakítani, ami többnyire sikerült is, néhol azonban gyanúsan mozgott a föld a látogató alatt.

A nap koncertje biztosan a Ska P nevű baszk csapaté volt, akik show-elemként gólyalábra álltak, pongyolába bújtak és több ezer embert késztettek arra, hogy velük együtt bemutassa középső ujját az Egyesült Államok első számú vezetőjének.

A legnagyobb hazai zenei fesztiválra Bozóki András kultuszminiszter „Punks not dead” feliratú pólóban érkezett. Szerinte a fesztivál szimbólumként több korosztály felé is sikeres közvetítő, Kóka János gazdasági miniszter pedig egy jó össznépi happeningnek nevezte a rendezvényt.

Címkék: Magazin