Indul a Story TV

4 - a storyTV néven új kábeltévé csatorna indul, amelynek a próbaadása idén ősszel kezdődik. A Sanoma Budapest Kiadói Rt. a tévécsatornában való részvétellel bővíteni szeretné szolgáltatási körét a médiafogyasztók és a hirdetők számára.

A tervek szerint valamennyi kábelháztartásban fogható lesz a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre, pletykákra fókuszáló, minőségi szórakoztatást és exkluzív tartalmat szolgáltató 4-es csatorna adása. A televízió idén ősszel kezdi próbaadását. A nézők belső gyártású és külföldi licenc műsorokkal egyaránt találkozhatnak majd, napi 18 órában, reggel 7-től hajnal 1 óráig.

Az új televízió igazgatóságában olyan szakemberek ülnek, mint Frei Tamás, Borsány-Gyenes András, a Sport1 csatorna volt vezérigazgatója és Pákozdi Sándor, aki korábban a bankszektorban töltött be több vezető pozíciót.

34 kiadványával a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország vezető magazinkiadója. A kiadó a leányvállalatával együtt a magazinpiacon közel 32 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, mintegy 500 munkatársa 20 milliárd forintos éves árbevételt ér el. A kiadó közel 30 internetes termék (többek között a FigyelőNet) tulajdonosaként meghatározó szerepet játszik a hazai internetpiacon is.

Címkék: Magazin