EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

Marsbéli táj maradt a magyar ezüst után

bihari dániel / mohos márton

A múlt század derekán hazánk bauxit-nagyhatalom volt, a „magyar ezüstből” mégsem lett sikertörténet.

orosz r. zoltán

A Földhöz legközelebbi égitesttel kapcsolatos összeesküvés-elméletek és átverések már jóval a XX. század előtt is léteztek.

„Megpróbálnak megölni, és ha nem hagyod magad, akkor be vagy fogadva”

kovács barna / csóti rebeka

Az érvényesülés útja a pártok ifjúsági szervezeteiben.

bihari dániel

Valami letörhetett a kőzetlemezekről, ami akadályozhatja az elmozdulásukat, a felgyülemlett energia pedig még nem tudott kiegyenlítődni. Ez magyarázhatja a súlyos utórengéseket Törökországban.

szegő iván miklós

A lengyel államfő szerint biztonsági garanciát kellene adni Ukrajnának arra az időszakra, amikor lezárul az oroszok által Kijev ellen indított háború. A magyar vezetés viszont fontosnak tartja az orosz kapcsolatot, és Orbán Viktor hétvégi értékelője szerint a NATO csak védelmi szövetség. Mindez jelzi, hogy a már eddig is feszült lengyel-magyar viszony a háború után éleződhet ki igazán.

jászberényi sándor

Az oroszok által elfoglalt zaporizzsjai atomerőmű közeléből jelentkezik a 24.hu-t tudósító Jászberényi Sándor.

papp atilla

Sikerül-e valamelyik félnek áttörnie a befagyott frontvonalat? Hogyan hatnak a szankciók? Az ukrajnai háború csak egy front a Nyugat geopolitikai küzdelmében? Többségbe kerülhet-e Európában az orbáni szankcióellenes politika? Szakértők és katonai parancsnok a háború legégetőbb kérdéseiről.

„Köt az orvosi eskünk, de nincs más eszköz a kezünkben”

Benke ágnes / kummer jános

Még bizonytalan a sorsa a jövő héten induló új ügyeleti ellátásnak

bihari dániel

Mikor adja fel a szervezetünk, és miként adhat erőt a tudatunk? A fizikai és mentális állapot döntő fontosságú ilyen helyzetekben.

Negyven lett, elvált, és hirtelen rávetették magukat a nők

kránicz bence

Milyen felismerésekre jut egy kétgyerekes apa, ha friss válása után újra beleveti magát az ismerkedésbe? Ezzel a kérdéssel kezdődik a Fleishman bajban van, de a nagyszerű új sorozat valójában arról szól, kinek mi a felelőssége egy házasság széthullásában.

kozák dániel / mohos márton

Olyan földeket is meg tudott venni kormányhivatali segítséggel Barna György, amelyekre nem is neki volt a legerősebb elővásárlási joga.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: