EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

kerner zsolt

Az éremnek két oldala van. Az egyik érvelés szerint ez csupán Putyin háborúja, a másik megközelítés szerint nem csak az övé. A népszerű turistacélpontok persze nem szeretnék elveszteni az orosz turistákat.

nagy gergely miklós / szajki bálint

Jakab Péter a politikai túlélésért küzd, van elképzelése arról, hogy mi lehet az ellenzék útja, de szerinte a sikerhez sok áldozatot kell hozni, például meg kell szabadulni a nem életképes ellenzéki szereplőktől. Interjú.

wagner péter

Az MCC kutatója személyesen is találkozott a Moszkvában felrobbantott orosz közszereplővel.

szegő iván miklós

Darja Dugina az Ukrajnában is harcoló Wagner Csoport alapítójának, a féllegális harcosokat fizető Jevgenyij Prigozsinnak dolgozott újságíróként, de valójában az apja lehetett a merénylet célpontja. Alekszandr Dugint tévesen hiszik „Putyin agyának” és főideológusának, ugyanakkor számos magyar politikus kerülhetett kapcsolatba a mozgalmával.

Spirk józsef / adrián zoltán

Marad-e erdő a dél-pesti utca túloldalán? Muszáj-e leaszfaltozni egy utat, ha az önkormányzat akarja? Húzódhat-e telekhatár egy konyhában?

nagy józsef | szajki bálint

Laci és Igor. Portré, melyből egyebek mellett az is megtudható, hogy a sas giákol, a sólyom gejgejezik, a héja vijjog, az ölyv kájlozik.

dajka balázs

Támadták a bőrszíne, az alkata, a ruhái, de a szókimondó stílusa miatt is, pedig akkor volt a legveszélyesebb, ha feldühítették. Serena Williams a 23 Grand Slam-győzelmével rekordot ugyan nem döntött, de azzal, hogy megvívta a harcait, utat tört az utána következő generációknak.

kránicz bence

Anne Heche a kilencvenes évek derekán akár Hollywood legnagyobb sztárjai közé is emelkedhetett volna. Vibráló, törékeny, energikus színésznő volt, de 1997 után ez már alig érdekelt bárkit. Mindenki arra volt kíváncsi, hogy egy másik nővel, Ellen DeGeneresszel él együtt. Portré egy nehéz sorsú, öntörvényű nőről.

grád-kovács márta | varga jennifer

Budapest Bike Maffia idén indította el „Nekünk a Balaton” elnevezésű kezdeményezését, aminek keretében hajléktalan embereknek viszik el a strandélményt.

biró péter

Ki hitte volna, hogy egy női focimeccs dönti meg a nézőcsúcsot a Wembley-ben?

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: