+1
szavazat
16%

Dévai Balázs

A Stargirl című sorozat mellett Balázst az Életem fénye című filmben, a Gázos páros című sorozat főszerepében, az Egy háború margójára című filmben, a Marvel kapitányban és a Rocketman-ben, valamint a Lassie hazatér című filmekben hallhattuk 2019-2020-ban.

+1
szavazat
26%

Kőszegi Ákos

A Jászai Mari-díjas színművész több, mint 1600 szinkronszereppel büszkélkedhet. A 2019-2020-as időszakban A kívülállók című sorozatban, az Egy kutya négy útja című filmben, a Pokémon – Pikachu, a detektív című filmben, a Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása című filmben, az V. Henrikben és az Ava című filmben hallhattuk.

+1
szavazat
11%

Rátóti Zoltán

A Nemzeti Színház színművészének nem csak a Joker címszerepét köszönhetjük 2019-2020-ban. Hallhattuk az Ebgondolat főszereplőjeként, A nevek dala című filmben, a Pénzmosóban és a Sötét vizeken című alkotásokban.

+1
szavazat
30%

Varga Gábor

A Selmeczi Roland Tálentum díjas színművészt 2019-2020-ban Az Esernyő Akadémia első és második évadában, a Dex nyomozó című sorozatban, Az ír című filmben, a Közvetlen célpontban, a Sarkvidéki akcióban, az Úriemberek című blockbusterben hallhattuk.

+1
szavazat
18%

Welker Gábor

A Vaják című sorozat Ríviai Geraltja mellett Gábort hallhattuk a Hatos ikrek főszereplőjeként, Supermanként a Batman: Hush-ban, az Enola Holmes-ban, a Rocketman-ben, a Téli menedékben és a Túltolva című filmben.

NE FELEJTS EL SZAVAZNI A TÖBBI KATEGÓRÁBAN SEM!
Olvasói sztorik