+1
szavazat
7%

Bertalan Ágnes

A Jászai Mari-díjas színésznőt a 2019-2020-as időszakban többek között a Godzilla II-ben, az Egy kutya hazatérben, a Mami című filmben, A nyomorultak című sorozatban és az Ava című filmben hallhattuk. Tavaly a Szinkronünnepen az Év szinkronszínésznőjévé választották.

+1
szavazat
14%

Bogdányi Titanilla

A PetőfiTv és a Petőfi Rádió csatornahangjaként is ismert Titanilla minden szinkronszerepében zseniális, a 2019-2020-as időszakban az X-Men: Sötét főnixben, a Sötét vizeken című filmben, a Doom Patrol című sorozat első és második évadában hallhattuk.

+1
szavazat
35%

Mikita Dorka Júlia

Dorka három éve szinkronizál, és a tömegszerepek után tavaly már a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben mellékszerepet, a Stargirl című sorozatban viszont egyből főszerepet kapott.

+1
szavazat
5%

Németh Borbála

Noomi Rapace és Liv Tyler állandó magyar hangja 2019-2020-ban az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben, a Dex nyomozó című sorozatban, a Rambo V. – Utolsó vér, Dolly Parton: A szív húrjai című sorozatban, az Egy házasság helyzete című sorozatban hallhattuk.

+1
szavazat
17%

Pap Katalin

A kívülálló című Stephen King regényből készült sorozaton kívül a Gázos páros című sorozatban, a Mi című filmben és a Brahms – A fiú 2. című filmben hallhattuk.

+1
szavazat
8%

Peller Mariann

A tévés műsorvezetőt már több, mint 110 szinkronszerepben hallhattuk, 2019-2020 legkomolyabb munkája egyértelműen a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) főszerepe volt, de a Botrány című filmben is Margot Robbie hangja volt.

+1
szavazat
15%

Solecki Janka

Jankát főként blockbusterekben hallhattuk 2019-2020-ban, például a Botrányban, a Brexit: Háborúban mindent szabad című filmben, a Csillagok háborúja IX. részében, a Jokerben, A rossz anyában, emellett többek között a Mr. Whiskey és a Perry Mason című sorozatokban.

NE FELEJTS EL SZAVAZNI A TÖBBI KATEGÓRÁBAN SEM!
Olvasói sztorik