Tech

Egy nap alatt elkapkodták a Tesla legfurább cuccát

A Tesla mostanában veszélyes vizekre evezett azzal, hogy Elon Musk száját egyre több meggondolatlan mondat hagyta el. A tűzoltás hevében furcsa merchandise-ot adott ki a cég, ami Musk lángszórója után talán annyira nem olyan meglepő: limitált kiadású, piros szörfdeszkákat árultak.

A sportszereket 1500 dollárért (kb. 414 ezer forintért) lehetett megrendelni a Tesla weboldaláról, és azért beszélünk múlt időben, mert mindössze egy nap alatt elkelt belőle mind a 200 darab.

Némi felárral persze másodkézből is hozzá juthat az eBayen az, aki tényleg nagyon vágyik rá, de készüljön fel rá, hogy akár 2000-5000 dollárt is ki kell pengetnie.

Forrás: Tesla

A Tesla weboldala szerint tervezőcsapatuk a Lost Surfboards céggel közösen valósította meg az eszközt, aminek olyan matt festésre és csillogós finise van, mint a Tesla autóinak. Nem ez az első alkalom, amikor a cég merchandise-ot adott ki, árulnak már Teslás sapkákat, pólókat, gyerekeknek szánt kisautó modelleket.

A szemünk előtt csavarodik be Elon Musk
A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója pedofilnak nevezett egy brit búvárt, akinek kulcsszerepe volt a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek kimentésében. Musk az utóbbi hónapokban egyre többször fakad ki a Twitteren, miközben a befektetők türelme vészesen fogy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik