Tech

Még nincs vége a lángszórós sztorinak

Amikor már azt hittük, hogy lezárult Elon Musk lángszórós története, akkor új fordulatot vettek az események. Ha esetleg valaki nem lenne képben az üggyel kapcsolatban, jöjjön egy gyors összefoglaló: a hétvégén kiderült, hogy a milliárdos Musk egyik cége, a The Boring Company elkezdett lángszórót árulni 500 dollárért, amit rögtön be is akartak tiltani, de négy nap alatt elkelt mind a 20 000 darab, és a Tesla atyja keresett ezzel kerek 10 millió dollárt.

4 nap alatt 2,6 milliárdot hozott a világ leghülyébb ötlete
Ki gondolta volna, hogy a világnak ennyi lángszóróra van szüksége?

Azt hittük, ezzel le is zárhatjuk a dolgokat, de nem: a lángszóró hatalmas népszerűségre tett szert, és mivel csak 20 000 darab készült belőle, így meglehetősen limitált relikviának tekinthető. Az élelmesek természetesen meg is látták az üzletet a hiányban, és a netet máris elárasztották azok a túlárazott ajánlatok, amik azokat igyekeznek lehúzni, akik nem akarnak kimaradni az éppen aktuális őrületből.

Forrás: eBay

Az eBay aukciós/kereskedős portálon már legalább 50 lángszórót találhatunk, amik az eredeti 500 dolláros ártól eltérően 730-tól egészen 2000 dolláros árig vásárolhatók meg. Habár véleményünk szerint a perzselő az eredeti árat sem éri meg, ha valaki mégis szeretne egy ilyennel villogni a következő disznóvágásán, az nem késett le semmiről, némi felárért könnyen hozzájuthat a limitált lángszóróhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik