Becsempészte gyerekeit a vidámparkba, bilincsbe verve vezették ki a rendőrök az anyukát – videó

Kislányai szeme láttára dobták ki az anyukát a vidámparkból.

Bilincsbe verve vezettettek ki egy anyukát az Anaheimben található Disneyland vidámparkjából, a California Adventure Parkból, miután ellenállt az igazoltatásnak, és nem mutatta be a személyi igazolványát – írja a Mirror. Az anaheimi rendőrség közölte, hogy őrizetbe vették a nőt.

A Disney illetékesei azt nyilatkozták, hogy az anyuka jegyek nélkül próbálta bejuttatni a gyermekeit a parkba. A hatóság szerint szóváltásba keveredett a személyzettel, akik végül rendőrt hívtak rá.

@diz.tok That’s one way to do it #disneyland ♬ original sound - diz.tok

A Disneyland szabályzata lehetővé teszi, hogy a három éven aluli gyerekek ingyenesen lépjenek be a Disneylandbe vagy a Disney California Adventure-ba, de ehhez regisztrálni és foglalni kell. A rendőrség most az vizsgálja, hogy a nő korábban próbálkozott-e hasonló manőverekkel.

A történtekről készült videó végigszáguldott az interneten, a felvételt látva sokan a Disneylandet okolták, amiért ilyen módon kezelték a helyzetet, különösen azért, mert láthatóan traumatizálták a gyerekeket, de a bámészkodókat is elítélték.

Senki sem segített a lányoknak, az emberek csak bámultak és videóztak, nem törődtek a gyerekekkel!

– írta egy kommentelő, de volt olyan, aki szerint az anya volt a hibás, nem kellett volna a lányait kitennie egy ilyen helyzetnek.

A lap emlékeztet, hogy a Disneyland tavaly fokozott erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megakadályozza a visszaéléseket a jegyekkel, nemrég azt jelentették be, hogy egy életre kitiltják azokat, akik a fogyatékkal élők kedvezményét jogosulatlanul veszik igénybe.