A Kísértés: „Te olyan bölcs vagy!” – Nati úgy érzi, félreismerte Natalit

Miután leültek beszélgetni, hamar kiderült, hogy jól megértik egymást.

A múlt héten új csábító érkezett a fiúk villájába A Kísértésben Natali személyében – aki szinte rögtön összetűzésbe is keveredett a már korábban ott lakó Natival.

A műsor legutóbbi adásában Natali leült Natival beszélgetni, melynek alkalmával úgy tűnt, hamar egy hullámhosszra kerültek. Megbeszélték, hogy nem neheztelnek egymásra, a 21 éves egyetemi hallgató pedig a Noellel kapcsolatos ellenérzéseit is megosztotta a nála 6 évvel idősebb rendezvény koordinátorral.

Magamat látom Natiban egyébként. Felismertem a tulajdonságait, és tudom, hogyha ezeket megtanulja, hogy hogyan irányítsa és kezelje, akkor nagyon profi lehet belőle. Olyan, mint én! Natiban sok potenciált látok minden téren. Nati lehetne az utódom!

– mondta miniinterjújában Natali.

– A nőknek össze kell tartani! Ez egy alapszabály.
– Így van! Az a baj, hogy a pasik meg ugyanolyanok.
– Jönnek-mennek.
– Jaj, persze, hogy jönnek-mennek!
– Mindig.
– Te olyan bölcs vagy! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen bölcs vagy!
–  Gondolj arra, hogy milyen szép vagy, fiatal vagy, előtted áll az élet. Tanulsz még sok mindent, több lesz az élettapasztalatod. Verhetetlen leszel! Komolyan!
–  Most teljesen megváltozott így rólad a véleményem

– jelentette ki Nati, majd később a riportszobában is kifejtette, hogy véleménye szerint Natali egy frankó csaj, akit teljesen félreismert.

Kapcsolódó
Címkék: a kísértés