Közös születésnapjuk alkalmából pucér fotóval köszöntötte Michael Douglast Catherine Zeta-Jones

A színésznő azt mondja, lassan kezd kifogyni az ajándékötletekből.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas ma ünneplik a 25. közös születésnapjukat – előbbi 55, utóbbi pedig 80 éves lett, kapcsolatuk mérföldköveiről egy galériával is megemlékeztünk.

Születésnapjuk alkalmából a házaspár a közösségi oldalaikon is felköszöntötte egymást: Douglas saját Instagram-bejegyzésében születésnap-testvérének nevezte a feleségét, ami több kommentelőnél is kiverte a biztosítékot, Zeta-Jones neki címzett posztja viszont annál népszerűbbnek bizonyult: a színésznő egy aktfotót osztott meg magáról.

A születésnapi szettemben! Miután több mint 25 éve osztozom a férjemmel a születésnapomon, lassan kifogyok az ajándékötletekből! Ez a második ajándéklehetőség, az első a golflabdák… természetesen

– fűzte hozzá a fotóhoz, ami alatt Alec Baldwin azt a tanácsot adta neki, válassza a képet, „golfozni nincs idő”.


Kapcsolódó
55 és 80: egy napon születtek, lassan negyed évszázada házasok – fotókon Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szerelme
Szeptember 25-én két olyan hollywoodi híresség ünnepli a születésnapját, akik ráadásul házasok. Catherine Zeta-Jones 55, férje, Michael Douglas pedig 80 éves lett. A két színész huszonhat évvel ezelőtt ismerkedett meg, és idén lesz huszonnégy éve annak, hogy összeházasodtak. Kapcsolatukat tépázta Hollywood és az élet is, ám mindvégig kitartottak egymás mellett. Galéria.