Hozzáment hétéves korában adoptált fiához egy orosz nő, és már két gyerekük is született

A 37 éves influenszer volt férje azt mondja, hogy a válásuk előtt általában az sem zavarta az exfeleségét és a nevelt fiát az együttlétekben, ha ő is otthon volt.

Korábban már mi is többször beszámoltunk a 37 éves orosz fogyókúrás influenszer, Marina Balmasheva és örökbefogadott fia, a 23 éves Vladimir Shavyrin meghökkentő történetéről.

Balmasheva hétéves kora óta nevelte Shavyrint, majd amikor a fiú nagykorú lett, elhagyta miatt az első férjét, és hozzáment a nevelt fiához – úgy, hogy közben a másik öt adoptált gyerekük nevelését a volt férjére hagyta.

Az Ukrajnához közeli Krasznodar városában élő furcsa pár rendszeresen bepillantást enged az életükbe a közösségi médiában – például az influenszer több mint 600 ezer követővel rendelkező Instagram-profilján –, a Daily Mirror pedig azt írja róluk, hogy az esküvő óta már két közös gyermekük is született.

Balmasheva 47 éves exférje – és Shavyrin nevelőapja –, Alexey Shavyrin nemcsak a közösen adoptált többi gyerekük sorsa miatt tartja méltánytalannak az egészet, hanem azért is, mert állítása szerint a volt felesége már a házasságuk idején sem zavartatta magát, ha a nevelt fiukkal akart szexelni. Még akkor sem, ha közben ő is otthon volt.

Nem szégyelltek szexelni, amíg én otthon voltam. Megbocsátottam volna neki a megcsalást, ha nem a fiunkkal csinálja. Amikor én aludtam, az ágyához szaladt a hálószobánkból, utána meg visszajött, és úgy feküdt vissza mellém az ágyba, mintha mi sem történt volna

– mondta a felszarvazott férfi.

Amikor felfedte a nyilvánosság előtt is felvállalta a mostohafiával való kapcsolatát, Marina Balmasheva így fogalmazott:

„Olyan sokan mondják nekem a fiatal férjem miatt, hogy sminkeljek – csináljam meg a szempilláimat, és göndörítsem be a fanszőrzetemet. De ő a plasztikai műtétekből származó hegeimmel, a narancsbőrömmel, és a személyiségemmel együtt szeretett belém. Én pedig nem akarok jobbnak látszani annál, mint ami vagyok.”

De azért azt is hozzátette a videóiban a közös gyerekeiket és második férjét is rendszeresen szerepeltető főállású influenszer, hogy a második esküvőjén ragaszkodott ahhoz, hogy házassági szerződést kössenek, mert egy válás esetén nem akarna osztozni az általa megkeresett vagyonon.

Címkék: